Jarní ZOUKOVÉ workshopy s Lucií a Jakubem

08.03.2016 13:57

Zveme vás na zoukové workshopy se skvělými tanečníky a lektory LUCIÍ KUBAŠOVOU a JAKUBEM JAKOUBKEM! Tento taneční pár s neuvěřitelnou taneční energií a citem pro hudbu oslňuje v poslední době svým tanečním pojetím zouku nejen na českých, ale i na mezinárodních zoukových kongresech. Lucia a Jakub se vám budou věnovat v neděli 17.4. na dvou různých workshopech.

Brazilský zouk - workshopy- Lucia Kubašová, Jakub Jakoubek, zouk

Můžete se těšit na další dávku zoukových variací včetně techniky vedení/následování:
- prohloubíte si své taneční zkušenosti a vypilujete techniku i styling
- naučíte se nové, neokoukané variace
- budete se hodně soustředit na muzikalitu a cítění hudby ve spojení s pohybem.

►►kód W30: BLOK I - MÍRNĚ/STŘEDNĚ POKROČILÍ - Rám a práce s rámem + otočky + nová kombinace + technická cvičení
►NEDĚLE 17.4. v 10:00-13:00
Rám je jeden ze základních faktorů, které využíváme pro vedení a následování v páru, tak si pojďme detailněji vysvětlit jak ho správně používat při vedení a následování v zouku. Nevyhneme se ani různým typům otoček, přidáme novou jarní taneční kombinaci a pár cvičení na ukotvení správné techniky.
Cena Bloku I: 400,- Kč/osobu při platbě do 31.3.2016, od 1.4. 450,- Kč/osobu

►►kód W31: BLOK II - STŘEDNĚ POKROČILÍ / POKROČILÍ - Nejčastější chyby při vedení/následování v páru + otočky a kreativní tvarování + partnerwork a technika rámu + nová kombinace
►NEDĚLE 17.4. v 14:00-17:00
Probereme si nejčastější chyby, kterých se tanečníci dopouštějí během tance (ať už v případě vedení, či následování) a ukážeme si, jak se jich vyvarovat. Probereme si také různé otočky v páru a ukážeme si, jak je správně navést a odtančit. Řekneme si, jak v páru pracovat s rámem v dynamických změnách. Poté se budeme věnovat kreativní stránce tance, konkrétně tvarování a jak ho v tanci použít, abychom si společný taneční zážitek trochu okořenili. Na závěr vše použijeme v nové taneční kombinaci a všechno si protrénujeme.
Cena Bloku II: 400,- Kč/osobu při platbě do 31.3.2016, od 1.4. 450,- Kč/osobu

►►REGISTRACE
Pošlete nám vyplněnou online přihlášku: https://docs.google.com/forms/d/1PpawhdqDEnAmjD9hCTQ1RVVaLpp_o81TZTsbXje32Yk/viewform

V online přihlášce jednoduše zaklikejte bloky, o které máte zájem. Kurzovné si můžete uhradit převodem na účet (info zašleme v emailu s potvrzením vaší přihlášky) nebo v hotovosti na naší recepci nejpozději před začátkem workshopů. 
Prosíme, snažte se přihlásit v párech. Snažíme se mít poměr partnerů/partnerek vyrovnaný, aby si zatančili všichni. V případě výrazně vyššího počtu zájemkyň se může stát, že později zaslané přihlášky singl partnerkám nemusíme potvrdit. Děkujeme za pochopení.

Těšíme se na vás! :-)
Dancers' Club, Lucia & Jakub