Letní Zoukové workshopy s Lucií a Jakubem pro začátečníky i pokročilé

11.07.2015 17:06

Zveme vás na další speciální workshopy se skvělými tanečníky a lektory LUCIÍ KUBAŠOVOU a JAKUBEM JAKOUBKEM! Tento taneční pár s neuvěřitelnou taneční energií a citem pro hudbu oslňuje v poslední době svým tanečním pojetím zouku nejen na českých, ale i na mezinárodních zoukových kongresech.
Jakub a Lucie za námi přijedou do Prahy v pátek 7. srpna a budou se vám trpělivě věnovat celkem 11 hodin na lekcích pro ZAČÁTEČNÍKY, MÍRNĚ POKROČILÉ, POKROČILÉ a na STYLINGU A TECHNICE.


WORKSHOPY ZOUKU

Můžete se těšit na další dávku zoukových variací včetně techniky vedení/následování:
- prohloubíte si své taneční zkušenosti a vypilujete techniku i styling
- naučíte se nové, neokoukané variace
- budeme se hodně soustředit na muzikalitu a cítění hudby ve spojení s pohybem.
 

kód W001: BLOK I - ZAČÁTEČNÍCI - Úvod do Zouku
PÁTEK 7.8. v 19:30-21:30

Základní kroky a technika vedení v zouku.
Cena 
Bloku I: 350,- Kč při platbě do 31.7., od 1.8. 400,- Kč 

 

kód W002: BLOK II - ZAČÁTEČNÍCI - Jednoduchá variace a praktika
SOBOTA 8.8. v 11:00-13:0
0

Naučíte se jednoduchou variaci, kterou si budete už moct zatančit na párty. Ke konci workshopu si variaci protancujete na praktice, kde vám Lucia s Jakubem opraví techniku a dovysvětlí vše potřebné.

Cena Bloku II: 350,- Kč při platbě do 31.7., od 1.8. 400,- Kč 

 

kód W003: BLOK III - MÍRNĚ POKROČILÍ - Netradiční bonusy aneb jak zatančit bonus pokaždé trochu jinak
SOBOTA 8.8. v 16:00-19:15

Bonus je sice jedna ze základních zoukových figur, ale to neznamená, že musí být nudná. Lucia s Jakubem vám ukážou, jak můžete bonus zatančit pokaždé trochu jinak s jiným navedením a jiným zakončením. Od teď už nikdy nebudete tančit bonus pokaždé stejně! :-) Součástí lekce bude i cvičení na kontaktní improvizaci, které podpoří vaši kreativitu a schopnost vzájemné komunikace v tanečním páru.

Cena Bloku III: 350,- Kč při platbě do 31.7., od 1.8. 400,- Kč

 

kód W004: BLOK IV - STŘEDNĚ POKROČILÍ / POKROČILÍ - Technika v excentrických otočkách a dynamika v páru + jednoduchá akrobatická figura
NEDĚLE 9.8. v 13:00-17:3
0

Bez dobré techniky si společně moc dobře nezatančíme a u excentrických  otoček to platí dvojnásob! Proto správnou techniku vedení a provedení nejdříve probereme na dámské a pánské lekci zaměřené na techniku a styling (budou probíhat odděleně ve 2 sálech) a potom si vše zkusíme v párech v krátké variaci, na které si excentrické otočky protrénujeme. Druhá část bloku bude věnovaná změnám dynamiky v párovém tancování, kterou můžeme měnit podle rychlosti a charakteru hudby. Nakonec vás jako třešinka na dortu čeká jednouchá akrobatická figura, kterou všechno zakončíme! :-)

Cena Bloku IV: 500,- Kč při platbě do 31.7., od 1.8. 600,- Kč

 

REGISTRACE
Pošlete nám vyplněnou online přihlášku >>
V online přihlášce jednoduše zaklikejte kurzy, o které máte zájem. Kurzovné si můžete uhradit v hotovosti na naší recepci nejpozději před začátkem vaší první lekce. 
 
Těšíme se na vás! :-)
Dancers' Club, Lucia & Jakub

 

JAKUB JAKOUBEK A LUCIA KUBAŠOVÁ - ZOUK