TANGO NIGHT - Milonga s živým koncertem Tango Underground Fiesty

26.05.2013 19:50

Zveme vás na speciální milongu (tančírnu tanga) s živým koncertem v neděli 9.6. od 19:00! Čeká vás tango argentino v originálním podání skupiny TANGO UNDERGROUND FIESTA v čele s úžasnou zpěvačkou Zdenkou Trvalcovou. Přijďte si zatančit na živou hudbu v neoposlouchaných aranžmá a zažít neopakovatelné okamžiky na prostorném tanečním parketě! Živý koncert doplní DJ Robert a DJ Jenda, kteří vám před a po koncertu zahrají jak klasiku, tak i novější hudební kousky... 

Pokud tango (ještě) netančíte, nudit se rozhodně nebudete! Společně si vychutnáme nezapomenutelný hudební zážitek a rozhodně se bude i na co dívat! :-) 

Kapela TANGO UNDERGROUND FIESTA vznikla v roce 2012 v Praze a její repertoár je stejně pestrý jako její mezinárodní složení:
Slovenka Zdenka Trvalcová (známá i jako představitelka Edith Piaf divadelního představení Edith Paif - vrabčák předměstí anebo frontmanka kapely VOILA!) zpívá ve španělštině, francouzštině i italštině. Na kytaru hraje argentinský kytarista Juan Carlos Vivas, který také i zpívá. Na akordeon hraje Australan Kieren Alexander, na piano Alena Veretina - původem z Ukrajiny, na kontrabas Miloš Klápště, který má rusínské kořeny a Českou republiku v kapele zastupuje houslista Martin Sedlák. Jako hudební host s kapelou vystoupí i skvělý argentinský bandoneonista Maximiliano Lingotti. 
Program Tango Underground Fiesta je složen ze skladeb Astora Piazzoly, Richarda Galliana, z projektu Gotan Project a také ze známých písní, které byly originálně upraveny do rytmu tanga tak, abyste na ně mohli TANČIT!!

Vstupné 100,- Kč.
Prostor tanečního studia je nekuřácký, ale bude otevřená terasa.

Dresscode: Sexy, Elegant, Shiny & Glittering!!! Zazáříme společně na tanečním parketě! :-)

Těšíme se na vás!

Mirka Toušová
& DC Team