♥ ♥ Taneční Silvestr pořádaný tanečníky pro tanečníky! ♥ ♥

01.12.2014 12:11

ARGENTINSKÉ TANGO - SALSA - BACHATA - ZOUK - KIZOMBA - STREET DANCE

silvestrovská párty - tanec

Chcete-li s námi oslavit příchod Nového roku 2015 tancem v příjemné společnosti dalších tanečníků salsy, bachaty, street dance, zouku, kizomby a argentinského tanga, tak vás rádi uvítáme 31.12. na naší TANEČNÍ SILVESTROVSKÉ PÁRTY! Čekají vás jako každý rok taneční show, soutěž, občerstvení formou rautu, rozumné ceny na baru, sklenička sektu na půlnoční přípitek v ceně vstupného a chybět nebude ani úžasný půlnoční ohňostroj na naší obrovské terase...

 

  • PÁRTY ZAČÍNÁ VE 21:00 a končí... až skončí! Tančíme až do rána!!
  • 3 dance roomy: Tango room + Latino&Zouk room + Street dance room 
  • Taneční show: DCs Crew (street dance) a možná ještě nějaké další překvapení ;-)
  • Taneční "DANCE BATTLE" dobrovolná soutěž ;-) aneb ukaž co umíš a vyhraj láhev sektu, vstup zdarma na taneční lekce a další ceny. Pro tanečníky všech tanečních stylů! Kdo nesoutěží, může dělat porotu :-) Soutěž proběhne po půlnočním přípitku, začne kolem 01:00, pravidla se dozvíte včas
  • Občerstvení formou rautu - Jídla bude dost, ať máme na co pít ;-) Počítáme i s vegetariány a bude i něco teplého na zahřátí po venkovním pozorování půlnočního ohňostroje! 
  • Sklenička sektu na půlnoční přípitek je v ceně vstupného a bude připravená pro každého, kdo si koupí vstupenku do 27.12. Pro pozdější příchozí budeme mít zásobu sektu k zakoupení na baru :-)
  • Rozumné ceny alko i nealko drinků (džusy, cola, tonik, cuba libre, vodka s džusem, gin s tonikem, Captain Morgan, Fernet, vodka...čaj, káva etc.)
  • Půlnoční úžasná ohňostrojová show nad noční Prahou, kterou uvidíme opravdu z blízka :D A kdo si donese vlastní rachejtle, bude si je moct odpálit z bezpečné vzdálenosti z naší 200metrové terasy!
 
Pozvánka na Facebooku - pozvěte své přátele: https://www.facebook.com/events/745376125546172/
 

silvestr 2015VSTUPENKY
►Při platbě do 12.12. (včetně): 350 Kč/12 EUR vč. sklenky sektu na půlnoční přípitek
►Při platbě 13.-27.12. (včetně): 450 Kč/16 EUR vč. sklenky sektu na půlnoční přípitek 
►Při platbě po 28.12. (lze platit už jen večer při příchodu na párty 31.12., rezervace jsou možné telefonicky na 724 115 412): 550 Kč/20 EUR a sekt na půlnoční přípitek si budete moct zakoupit na baru.


VSTUPENKY jsou v prodeji na recepci studia od 1.12.2013, platba je možná pouze v hotovosti.
Doporučujeme zakoupit vstupenky včas - jednak ušetříte na vstupném, jednak nám usnadníte přípravu dostatečného množství občerstvení na raut :-)


Těšíme se na vás!
Váš DANCERS' CLUB