MINI taneční - základní kroky a jednoduché variace do Standardních a Latinsko-amerických tanců

07.04.2014 13:39
 
Nestihli jste chodit do tanečních a máte málo času? Chcete si zopakovat kroky a figury, které jste už zapomněli? Nebo se prostě chcete alespoň naučit základy tanců, které se nejčastěji hrají na plesech a společenských událostech, jako jsou třeba svatby a firemní večírky? Tak přesně pro vás jsou určené naše MINI TANEČNÍ, kde naučíte ty nejdůležitější základy standardních a latinsko-amerických tanců. Přijít může kdokoli, nevyžadujeme žádné předchozí taneční zkušenosti a ani sako nebo rukavičky! ;-)

 

minitaneční - standardní tance + latinsko-americké tance
 

Taneční mistr, porotce, trenér a tanečník mezinárodní M třídy Miloš Tancibudek s partnerkou vám ukáží ZÁKLADNÍ KROK A JEDNODUCHOU TANEČNÍ VARIACI do standardních (waltz, tango, valčík, foxtrot) a latinsko-amerických tanců (rumba, samba, čača, jive). Všechny vyučované tance si zároveň budete moct protancovat na TANČÍRNĚ, která bude následovat hned po výuce. 

Na recepci tanečního studia je možné zakoupit drobné občerstvení a nápoje :-)

 

PROGRAM:
 
19:00 - 21:00
Výuka tanců - vždy krátké vysvětlení ZÁKLADNÍHO KROKU + VÝUKA JEDNODUCHÉ TANEČNÍ VARIACE. Během večera si můžete dělat krátké přestávky podle potřeby.
 
21:00 - 24:00
TANČÍRNA - protancujeme si oba tance, taneční mistři vám budou k dispozici, poradí vám, pomůžou vám opravit chyby a natrénovat naučené kroky. 
 
 
LEKCE NA SEBE NENAVAZUJÍ. Můžete se tedy kdykoli přidat a zúčastnit se jen těch lekcí, které stihnete :-)
 
CENA:
kód 320 - Latinsko-americké tance - M. Tancibudek - 4.5. - 500,- Kč za taneční pár - PŘIJÍMÁME PŘIHLÁŠKY
 
Na MIMITANEČNÍ se nevztahuje PERMANENTKA.
 
Doporučujeme přihlásit se v páru. Pokud nemáte tanečního partnera, přihlašte se sami ať o vás víme a pokud pro vás najdeme protějšek mezi jinými single přihlášenými, přihlášku vám obratem potvrdíme :-)
 
Ještě máme volná místa, přijímáme přihlášky! 
 
CO NA SEBE:
Na Plesový večer je doporučený neformální společenský oděv:
Dámy: klidně delší či krátké koktejlové šaty nebo sukně s topem či halenkou (plesové šaty nejsou pro trénink nejlepší)
Pánové: košili a kalhoty (není nutné sako či oblek, povolíme i kvalitní jeansy).

 

Sportovní oblečení není vhodné! Během výuky můžete využít dámskou a pánskou šatnu s uzamykatelnými skříňkami a případně se v průběhu večera převléct, bude-li třeba.

 

PŘIHLÁŠKY:

Přihlašte se včas, počet míst je omezený velikostí tanečního sálu!! Využijte naši online přihlášku (kódy kurzů viz výše) nebo nám zavolejte na tel.: 724 115 412.

Zde se můžete podívat, Jak se k nám dostanete >>