Intenzivní kurzy ZOUKU s Lucií Kubašovou a Jakubem Jakoubkem 18.8.

01.08.2013 00:19

POZOR! Hledáme 4 partnery na odpolední blok pro pokročilé!!!!

Zveme vás na speciální nedělní workshopy se skvělými tanečníky a lektory Lucií Kubašovou a Jakubem Jakoubkem, kteří nedávno zazářili na Zoukovém festivalu v Zurichu a nejen tam. Tento taneční pár s neuvěřitelnou taneční energií a citem pro hudbu oslňuje v poslední době svým tanečním pojetím zouku nejen na českých zoukových akcích. Jakub a Lucie za námi přijedou do Prahy v neděli 18.8. a budou se vám trpělivě věnovat na dopoledním kurzu pro ZAČÁTEČNÍKY a po společném obědě i na odpoledním kurzu pro MÍRNĚ POKROČILÉ A POKROČILÉ.

Zouk je velmi vášnivý a smyslný párový tanec původem z Brazílie, který v současnosti dobývá celý svět. Inspiroval sa hlavně Lambádou, tzv. "Zakázaným tancem". Hudba i pohyby se však zpomalily, což tomuto tanci dodalo na půvabu a vznešenosti.
Při tančení zouku je velmi důležité být vnímavý a cítit svého partnera. Žena je absolutně oddaná vedení partnera a typické pro partnerky je házení vlasy a hluboké záklony. Zoukovou hudbu si každý brzy zamiluje. Říká se, že tento tanec vám dá křídla, se kterými budete létat :-)

kód 218 - ZOUKOVÁ NEDĚLE s Lucií a Jakubem - Začátečníci
9:30-13:30 - 4-hodinový blok s přestávkami dle potřeby
V kurzu pro začátečníky sa naučíte:
- správné počítání dob
- několik základních kroků a otoček, na kterých budeme stavět další figury a variace
- správnou techniku pohybu, vedení partnera a následování partnerky
- a v neposlední řadě i cítění hudby a její vyjádření pohybem či stylingem.

Po dopoledním bloku půjdeme všichni společně na oběd. Zarezervujeme místa v nedaleké restauraci, tak pokud se k Lucii a Jakubovi budete chtít přidat, jste vítáni (nahlašte nám to radši předem do poznámky v online přihlášce nebo nejpozději během dopoledního výukového bloku, vítáni jsou i účastníci, kteří jsou až na odpolední blok pro pokročilé). Info o restauraci ještě dodáme :-)

kód 219 - ZOUKOVÁ NEDĚLE s Lucií a Jakubem - Mírně pokročilí/Pokročilí
15:00-19:00 - 4-hodinový blok s přestávkami dle potřeby
V pokročilém kurzu si prohloubíte své taneční zkušenosti:
- vypilujete techniku vedení a následování
- naučíte se nové, neokoukané variace
- budeme soustředit více na musicality a cítění hudby ve spojení s pohybem.

PŘIHLÁŠKY:
Telefonicky na čísle 724 115 412 nebo nám ještě lépe pošlete online přihlášku: https://www.dancersclub.cz/online-prihlaska/

Kurz je určený pro páry. Pokud nemáte tanečního partnera, přihlaste se i bez něj a my se vám pokusíme někoho vhodného najít. Dejte nám tedy včas vědět a nečekejte s přihláškou na poslední chvíli!! Momentálně h
ledáme 4 partnery na odpolední blok pro pokročilé!!!!


Těšíme se na vás! :-)
Dancers' Club, Lucia & Jakub

Více zde: https://www.dancersclub.cz/tanecni-kurzy/zouk/