5. Open Air Zouk & Salsa Párty in Brasilian Mood

04.08.2012 16:26

Milí přátelé,
5. Open Air Zouk & Salsa Párty in Brasilian Moodzveme vás na 5. open air párty v Dancers' Clubu, která se koná v PÁTEK 10.8. ve 21:00-02:00 hod. Tentokrát se večer ponese v BRAZILSKÉM duchu!! Od 21:00-21:30 totiž můžete zdarma přijít na open class ZOUKU s tanečnicí a lektorkou Lucií Kubašovou. Zouk budeme tentokrát hrát pravidelně i během celého večera! :-)

Opět budeme mít k dispozici 200 m2 parketový sál a bude-li venku hezky, budeme tančit i pod hvězdami na naší oblíbené venkovní terase! :D Připravte se na letní romantiku s hvězdami na

d hlavou, se skvělou hudbou a spoustou báječných lidí!!! Budeme tančit, bavit se, seznamovat se, jíst, pít...a prostě si to zase parádně užijeme!

Oblíbený DJ Carloss vám bude po celý večer hrát ty nejlepší songy:
- zouk a kizombu
- salsu lineu i cubanu
- mambo a chachu
- bachatu...

VSTUP JE ZDARMA!

Dress code: BRASILIAN MOOD = barvy, barvy a zase barvy, květinové vzory, třásně, peří, karneval....!!! :-D NEJLEPŠÍ DRESSCODE BUDE ODMĚNĚN!

Prostory jsou nekuřácké (kouřit se smí jen na terase) a k dispozici jsou zdarma šatny s uzamykatelnými skříňkami. Na naší recepci si budete moct zakoupit malé občerstvení: chlazenou balenou vodu a nealko nápoje, kávu, čaj, frisco, víno, brambůrky apod. Pro ty, co si chtějí vlastnoručně připravit šmakózní večeři bude opět v případě dobrého počasí k dispozici gril na terase - co si kdo přinese, to si ugriluje! :-)
 
Facebook pozváka: https://www.facebook.com/events/269583313142617/

Lets' dance and enjoy it!
Těšíme se na vás,

Mirka Toušová & DC team


DANCERS' CLUB
Koněvova 19 - budova Sokola Žižkov, 2. patro
Praha 3
www.dancersclub.cz
tel.: 724 115 412

BUS: zastávky Rokycanova nebo Tachovské náměstí - více na https://www.dancersclub.cz/kontakty-spojeni-mhd/
PARKING: můžete zaparkovat na Koněvově ulici, kde je po 18:00 a o víkendu v oranžové zóně parkování zdarma :-)